Skip links

Kandidaten

Het profiel van de kandidaat

De kandidaten die wij zoeken zijn ervaren midden en hoger kader managers en specialisten en hebben een HBO/MBA/Universitair werk- en/of denkniveau. Zij zijn veelal werkzaam in Food and Beverage, Retail, FMCG met posities binnen:

Finance

Logistiek & supply chain

General management

Purchasing

Quality management

Marketing & sales

Controlling

Human resources

Hoe verloopt onze selectieprocedure?

Denkt u en onze consultant dat u aan het functieprofiel voldoet voor een openstaande vacature? Dan nodigen wij u graag uit voor een telefonisch interview met deze consultant.

Vervolgens volgt altijd één of meerdere persoonlijke gesprekken met een van onze partners/consultants. Na afloop van dit gesprek heeft elk een beter inzicht in uw carrière ambities. Bovendien is dit gesprek een absolute meerwaarde ter voorbereiding op een eventueel eerste gesprek met onze opdrachtgever. Wij maken vervolgens een kort en krachtig verslag van het gesprek en bespreken dat, na uw goedkeuring, met onze opdrachtgever.

In de meeste gevallen nodigt onze opdrachtgever u daarna uit voor een eerste gesprek.

Het beloningsniveau van de functies die wij vervullen begint in principe vanaf €70.000,- bruto per jaar. DLG heeft inmiddels een solide positie binnen de Benelux verworven en staat ook open voor young potentials. Wij volgen hen graag in hun carrièrepad.

DLG Interim Solutions

DLG Interim Solutions biedt organisaties ondersteuning in de invulling van tijdelijke managementfuncties. Dankzij ons uitstekende netwerk kunnen wij u veelal zeer snel een aantal geschikte kandidaten voorstellen.

Staat u open voor een volgende stap in uw carrière?

Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens of de contactpagina.