Skip links

Opdrachtgevers

Uw partner in het searchproces

Onze senior consultants kennen de complexiteit van uw markt. Zij hebben elk hun eigen specialisme. Variërend van Marketing Management tot Human Resource Management. Daarnaast werken wij, waar nodig, nauw samen met ons persoonlijk netwerk van Active Business Consultants. Via hen beschikken wij altijd over de juiste aanvullende expertise. Kortom, op deze wijze zijn wij in staat uw business en uw behoefte te begrijpen.

DLG Executive Search richt zich voornamelijk op de volgende branches:

Met daarin de volgende functiegebieden:

Transparantie is de aanpak.

Tijdens het searchproces houden wij onze opdrachtgevers op de afgesproken momenten zorgvuldig op de hoogte van de voortgang. Tussentijdse aanpassing van het profiel is derhalve direct realiseerbaar wat de kans op een juiste match vergroot.

Door deze transparante aanpak zijn wij uitstekend in staat de juiste man of vrouw voor de job te vinden.

Is de kandidaat door onze en de selectieprocedure van de opdrachtgever gekomen dan zullen wij in overleg met onze opdrachtgever na een periode van zo’n zes maanden na indiensttreding een telefonisch reviewgesprek met kandidaat houden.

Communicatie vooraf, tijdens èn na het searchproces

In onze werkwijze redeneren wij in essentie vanuit de door onze opdrachtgevers belangrijke aandachtspunten. Hierbij speelt een drietal aspecten een belangrijke rol: