Skip links

Zeer ruime ervaring

DLG Executive Search is begin 2007 opgericht door drie partners die al meer dan 25 jaar in het bedrijfsleven werkzaam zijn. Bij hun werkzaamheden worden zij ondersteund door het officemanagement en een team van vaste (re)searchers. Wie kiest voor DLG Executive Search kiest voor ‘Brabantse gemoedelijkheid’ met ‘Randstedelijke drive’. Deze optimale mix van karaktereigenschappen zorgt ervoor dat wij al jaren achtereen kwalitatief werk leveren binnen de Benelux met zeer veel tevreden opdrachtgevers en kandidaten.

Patrick van Dalsum

Tijdens een aantal organisatie- veranderingen raakte hij gefascineerd door de complexiteit van de relatie tussen mens en organisatie. Hij werd Organisatie Socioloog, Klinisch Psycholoog (lid NIP) en Organisatieadviseur. Jarenlang heeft hij in die rollen in het (internationale) bedrijfsleven gewerkt. Daarbij combineerde hij de “zachte” psychologische kant met de realiteit van het succesvol zaken doen.

Teun Leijten

Hij beschikt, naast zijn afgeronde universitaire opleidingen Psychologie en Marketing, over een jarenlange praktijkervaring als Human Resources Director en Commercieel Directeur. Deze unieke combinatie van een gedegen personele en commerciële achtergrond maakt hem bij uitstek een geschikte gesprekspartner op alle niveaus. Daarnaast is hij zeer goed ingevoerd in de FMCG, met name Food en Drinks.

Wim Groenendijk

Als echte netwerker beschikt hij over een zeer uitgebreid netwerk van relaties in de hogere echelons van vele organisaties. Waar een goed contact nodig is, wordt dit door hem gelegd. Zijn internationale ervaring als Change Manager en later als ondernemer maken hem zeer bekwaam in de analyse van de werkelijke behoeften van organisaties.

Henk Leijten

Henk heeft een achtergrond op senior management niveau zowel binnen de Supply Chain discipline als op algemeen management niveau. Zijn meer dan 20 jaar internationale ervaring o.a. als European Supply Chain Director en lid van de hoofddirectie van Sodexo Benelux maken hem tot een solide en boeiende gesprekspartner en adviseur. Zijn jarenlange ervaring hebben hem geleerd dat voor effectieve organisatie de menselijke aspecten steeds in het vizier gehouden moeten worden.

Javier Mediavilla (DLG Spanje)

Als afgestudeerd jurist aan de Universiteit van Barcelona is Javi een zeer dynamisch persoon. Hij weet op een natuurlijke wijze het vertrouwen te winnen bij kandidaat en opdrachtgever en is prima in staat mensen te verbinden. Oprechtheid en integriteit is zijn sterkte waarbij hij altijd op een transparante wijze het selectieproces ingaat. Javi heeft een nauwe samenwerking met de IESE Business School in Barcelona waardoor hij een enorm professioneel netwerk kan mobiliseren.